nl
Sunny side of sushi

Good natured eatery, good natured company.

We hebben (letterlijk) de hele wereld afgereisd op zoek naar de heerlijkste recepten die wat sunshine toevoegen aan je sushi-ervaring.

Real food feeds our good nature

Makisu zag iets meer dan 10 jaar geleden het levenslicht. Toen we aan dit avontuur begonnen, wilden we de zaken op onze eigen manier aanpakken: we wilden uitgebalanceerde, hartverwarmende gerechten aanbieden volgens onze waarden en tegen de juiste prijs. Aan dit ambitieuze project blijven we elke dag hard werken om het te verbeteren.

Wanneer fast casual echte voeding ontmoet.

Natural, fresh and homemade recipes

Natuurlijke ingrediënten en betere sourcing

Dagverse producten, seizoensgebonden recepten, verantwoordelijke leveranciers, zonnige vibes... en een snuifje magie!

Addictive without additives

Verslavend zonder additieven

Steeds meer zelfgemaakte en natuurlijke gerechten zonder additieven (we kiezen niet voor de gemakkelijkste weg, maar doen wat ons goed lijkt).

Humans and robots, hand in hand

Meer dan 10 jaar aan vakmanschap

Sinds 2012 is ons doel: lekkere sushi toegankelijk maken. Daarvoor experimenteren we (voortdurend) en stellen we dingen in vraag (meer dan nodig is) om enkel de beste praktijken te behouden.

Waar kun je ons vinden?

Je vindt ons in Brussel en Luik. Reserveren is niet mogelijk, maar onze tafels zijn beschikbaar voor wie ons restaurant wil bezoeken. We hopen je er te mogen verwelkomen!

Casquette (Liège)

Rue de la casquette, 4
4000 Liège

Maandag - Zaterdag:
12:00 - 21:00

Casquette (Liège)

St-Catherine

Rue de Flandre, 6
1000 Brussels

Maandag tot zondag::
12:00 - 22:00

St-Catherine

Ma campagne

Chaussée de Waterloo, 361
1060 St-Gilles

Maandag tot zondag::
12:00 - 22:00

Ma campagne

Cimetière d'Ixelles

Chaussée de Boondael, 470
1050 Ixelles

Maandag tot zondag::
12:00 - 22:00

Cimetière d'Ixelles

Bailli

Rue du Bailli, 5
1000 Brussels

Maandag tot zondag::
12:00 - 22:00

Bailli

Life at Makisu

De ingrediënten van het Makisu-recept? Een positieve atmosfeer, zin voor verzorgd werk, teamgeest en klantgerichtheid!

Een sterk individu in een sterk team

Bij Makisu willen we een vertrouwenwekkende omgeving creëren waar mensen zichzelf kunnen zijn en met respect voor anderen voor zichzelf kunnen opkomen. Het gaat erom het juiste evenwicht te vinden en de verschillen te aanvaarden die van ons bedrijf een succes zullen maken.

Onze klanten zijn onze gasten

We doen al het mogelijke om ervoor te zorgen dat onze klanten zich welkom voelen. Om dit te bereiken en van Makisu een positieve ervaring te maken, zal het gezond verstand altijd voorrang krijgen op de regels.

In a sunshine

Onze werkmethoden vormen onze knowhow

We hechten het grootste belang aan onze werkmethoden en streven er voortdurend naar ze te verbeteren. Ze vormen onze knowhow. De beheersing ervan is van essentieel belang om elke dag opnieuw natuurlijke, verse en toegankelijke gerechten te kunnen garanderen.

Werken bij Makisu kan meer betekenen dan alleen maar een baan

Restaurantcoördinator worden in één jaar? Het kan!

Medewerker

onderdeel van een team

Het gaat goed! Van het koken van de rijst tot het opnemen van bestellingen, het snijden van avocado's en het rollen van maki, zorg je ervoor dat de zonnige kant van sushi bij de klanten komt.

Je werkt efficiënt en met een goed humeur in het team.

Referent

leren om te trainen

Je beheerst alle functies in de zaal en keuken en bent bereid om een team te trainen om dezelfde uitmuntendheid te bereiken.

Je ontwikkelt je vaardigheden als trainer en dient als inspiratiebron.

Teamleider

leren om te begeleiden

Je begeleidt een team en respecteert de persoonlijkheden van je collega's om een zonnige ervaring aan de klanten te bieden.

Je benut de krachten van je team optimaal in een positieve sfeer.

Coördinator

leren om te beheren

Van werving tot ontwikkelingsplan van je team, van het bewaken van de kwaliteit tot het managen van de prestaties, geef je vorm aan de visie van je restaurant en zorg je voor continuïteit.

Je ontwikkelt een team, leidt een project en beheerst het restaurantbeheer.

Voordelen en extra's

Evenwichtig leven

We streven ernaar flexibele werkuren aan te bieden: niet à la carte, maar om een beter evenwicht tussen werk en privéleven te vinden.

Doorgroeikansen

Onze Akademisu biedt een opleidingstraject aan dat iedereen in staat stelt zich op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Ook als je niet voor een carrière in de horecabranche kiest, kun je zo toch nieuwe vaardigheden opdoen.

Driemaandelijkse bonussen

Puik werk mag best beloond worden. Daarom belonen we om de drie maanden de inzet en het doorzettingsvermogen van onze teams met een bonus die afhankelijk is van de prestaties van hun restaurant.

Gratis maaltijden

Uiteraard kunnen degenen die onze sushi klaarmaken er als eerste van smullen. Elke werkdag kunnen onze teams genieten van een gratis maaltijd. Itadakimasu!

Zonnige vibes

Uiteraard kunnen we niet altijd een goed humeur garanderen, maar uit ervaring weten we dat mopperaars niet lang bij ons blijven.

Teambuilding evenementen

Regelmatige afterworkparty’s, jaarlijkse events voor elk restaurant en het Sunshine Festival voor het hele bedrijf vormen stuk voor stuk gelegenheden om eens af te spreken, elkaar beter te leren kennen en de banden aan te halen.

Kom bij ons werken!

Voor ons keuken- en zaalpersoneel zijn we altijd op zoek naar zonnige persoonlijkheden. Met of zonder ervaring: als je denkt de juiste instelling te hebben, bekijk dan hieronder eens onze vacatures en solliciteer gerust!

Allerlei soorten functies en echte kansen.

HR Payroll Officer1

Brussel

30H

Coordinateur.ice2

Brussel

Full-time

Team Leader.euse2

Brussel

Full-time

Equipier.e4

Brussel, Liège

Full-Time

,